Të Fundit

Parfumi i bën femrat më të tërheqëse

Fytyrat femërore bëhen më tërheqëse nëse është e pranishme një aromë e këndshme, kanë zbuluar kërkuesit. Ata shprehen se aromat mund të ndryshojnë mënyrën sesi dukemi dhe tërheqjen që …

Si të dukeni bukur pa makeup

Çka duhet të përdorni për të pasur një fytyrë të bukur edhe pa makeup? Shumica e vajzave vendosin makeup për shkak që nuk ndihen mirë me dukjen natyrale të fytyrës së tyre, shkruan …

Më Shumë

Deti zbut simptomat e astmës

Uji i detit ju shkon për shtati njerëzve të shëndetshëm, por edhe atyre që janë të sëmurë. Pos se liron nga stresi, po ashtu përmirëson punën e mushkërive, zbut artritin, pakëson …

Mëmësia ndryshon botën e femrës

Mëmësia do t’i sjellë femrës një sërë ndryshimesh psikologjike, si gëzim, ankth, si dhe meraku i tepruar për mbrojtjen e fëmijës. Artistja Sarah Walker e shpjegon mëmësinë si një dhomë e re …

Ja pse vonohen menstruacionet

Dhimbje të forta barku dhe shpine, stres, shtim i papritur oreksi, nervozizëm dhe luhatje të forta humori, me siguri asnjëra prej shenjave të mësipërme nuk është e panjohur për vajzat e …

123540Next »