‘Louis Vuitton’ përvetëson ‘Bvlgari-n’

Një tjetër markë luksoze në shtëpinë e famshme franceze

Kompania e çmuar e modës franceze Louis Vuitton Moet Hennessy që zotëron rreth 50 brendeve të luksit, ka blerë markën luksoze “Bvlgari”.

Bvlgari Italia është ende në pronësi Paolo dhe Nicola Bvlgari, një vlerë është llogaritur në rreth 2.3 miliardë euro. Megjithatë, përveç marrjes së kompanisë familjare, Paola dhe Nikola Bvlgari do të mbeten në krye të saj.

Kjo është një lloj i lidhjes së dy brendeve luksoze të tregut të modës.

“Louis Vuitton” i njohur nga logoja e tij e shkruar në veshje, mbresëlënës në çantat e tyre për të cilët shumë gra do të japin gjithçka dhe “Bvlgari” me stolin e tij, simbol për prestigj, orët luksoz, parfume… /Telegrafi/