10 hapat për të arritur orgazmën

Orgazma fantastike nuk i detyrohet vetëm pozicionit të duhur, ritmit të veçantë, atmosferës apo ndriçimit.

Sipas studiuesit Eric Meryn, ka 10 hapa të cilat mund të ndihmonin parterët për të rritur orgazmën dhe për të ndezur edhe më shumë njëri-tjetrin në dhomën e gjumit.

1. Komunikoni me partnerin…

2. Mësoni të kontrolloni stresin…

3. Evitoni alkoolin apo drogat e tjera të lehta përpara së të kryeni marrëdhënie seksuale…

4. Zbuloni anatominë tuaj…

5. Masturbohuni…

6. Joshja dhe koha përpara se të filloni aktin seksual…

7. Komunikimi verbal është shumë i rëndësishëm gjatë seksit…

8. Mos u shqetësoni nëse humbisni kontrollin…

9. Duajeni veten tuaj. Në sytë e parterit do të jeni po aq seksi sa ndjeni veten…

10. Mos u shtirni asnjëherë sikur po arrini në orgazëm, për të mos venë partnerin në siklet.