10 mizori të femrave ndaj meshkujve

Manipulojnë me meshkujt emocionalisht, madje flirtojnë me të tjerët, që të duken më interesante dhe në qendër të vëmendjes…mësoni 10 taktikat më mizore të femrave qw ju sjell YllPress.com

Nuk përgjigjen në telefon

Mezi i keni bindur që t’u japin numrin e telefonit dhe ndjeheni krenarë për veten. Sharmi dhe paraqitja juaj i kanë bërë përshtypje. Fatkeqësisht, kur përpiqeni t’i telefononi nuk përgjigjet, ose më keq akoma, mund t’u ketë dhënë një numër telefoni të rremë.

Përdorin meshkujt për pije falas

Kur dalin planifikojnë që të mos shpenzojnë asnjë qindarkë për pije në bare a klube. Kështu ato përdorin dredhitë femërore për të bindur meshkujt që t’u paguar pijet.

I përdorin meshkujt si port

Mbase keni qenë në një marrëdhënie për disa kohë dhe keni vënë re se ajo ka filluar të hedhë sytë sa andej këtej. Ajo e ka ndarë mendjen t’ju lërë, por është nga ato femrat, që duhet të gjejë më parë një tjetër.
Manipulojnë me meshkujt emocionalisht

Meshkujve nuk u pëlqen t’i shohin femrat duke qarë dhe disa prej tyre shfrytëzojnë këtë fat dhe e përdorin për të arritur atë që duan. Në përgjithësi, femrat janë më emocionale se meshkujt dhe është e lehtë të përdorin dobësinë e meshkujve për të arritur qëllimet e tyre.

Përdorin dhunën fizike

Meshkujt janë rritur me idenë se të godasësh një femër është diçka rreptësishtë e ndaluar. Në mendjen e disa femrave është e pranueshme të gjuajnë një mashkull me shuplakë, ndërkohë që e kundërta shihet prej tyre si mizori.

Kritikojnë meshkujt në publik

Një tendencë në rritje në shfaqjet televizive është përshkrimi i meshkujve si idiotë, ndërkohë, që bashkëshortet dhe të dashurat e tyre janë inteligjente dhe të bukura.
Nuk tregojnë statusin e marrëdhënies

Ju mund të vini në punë lëvizjet tuaja më brilante dhe duket se po bëni progres me një vajzë simpatike që s’ka shumë që e keni takuar. Kur arrini në pikën që mendoni se mund t’i kërkoni pa frikë numrin e telefonit ajo u thotë: “Unë kam të dashur”.

Refuzojnë marrëdhëniet intime

Kjo është diçka, që femrat e bëjnë për shekuj me radhë. Ato përfshihen në një raport dhe refuzojnë marrëdhëniet intime për sa kohë ta shohin të arsyeshme, ose e përdorin si formë presioni për të marrë atë që duan.

Testojnë meshkujt

Ju mund të jeni bërë gati të dilni me miqtë tuaj, kur e dashura ju telefonon dhe u kërkon të ndryshoni planet e të dilni me të. Ajo e di se kishit bërë plane më përpara, por mendon dhe thotë se nëse do e donit vërtet atëherë do i ndryshonit planet pa u menduar gjatë.

Flirtojnë për të bërë meshkujt xhelozë

Mbase ajo ndjehet e nënvlerësuar, ose mbase sapo jeni zënë, ose mbase thjesht i pëlqen ajo pamja e fytyrës tuaj të torturuar. Cilado qoftë arsyeja, vajzat që flirtojnë me meshkuj të tjerë në prani të të dashurve të tyre janë manipuluese dhe të papjekura. Këto 10 pika që ju sjell YllPress.com mendojmë se janë të mjaftueshme për të kuptuar nëse e dashura juaj kryen mizori ndaj jush.