21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”

21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”Shënim nga redaktori: ky artikull fokusohet në tendencat e bukurisë, me imazhe që përfaqësojnë këto trende.

1. Rruajtja e njërës anë të kokës: mos e rruani kokën nga njëra anë këtë vit dhe në vend të kësaj, bëni flokët me onde të arrini volum dhe më pas futeni një anë prapa veshit për një pamje më të hijshme, siç bënë stilistët në revyn e Jenny Packham.

2. Valëzim i i tepruar i flokëve: flokët e valëzuar si me force nuk ngjajnë shumë hijshëm. Për të marrë një pamje sa më aktuale, bëni flokët me gërsheta dhe pas një kohe shprishni ato dhe do të fitoni flokë të valëzuar në mënyrë shumë natyrale.

21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”

3. Konturim i dukshëm: këtë vit bëhet fjalë për konturim sa më delikat, e cila do t’ju japë rezultat sa më natyral dhe pamje të përsosur.

21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”

4. Qerpikë të ekzagjeruar: të vëndoni qerpikë është një mënyrë e pagabuar për të tërhequr vëmendjen në sytë tuaj, por kjo duhet të bëhet në mënyrë natyrale dhe jo të përfundoni në qerpikë të ekzagjeruar fallco. Që të siguroheni se qerpikët tuaj ngjajnë natyral, aplikoni maskarë disa here në qerpikët por me pushime që të thahet ngjyra duke pritur kështu disa minuta në mes aplikimeve.

21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”

5. Buzë shumë të theksuara: nëse keni buzë shumë të holla dhe doni të keni një pamje pak më të mirë, atëherë ndiqni tutorialin nga Jessie James Decker. Përndryshe, nëse keni buzë të fryera si Angelina Jolie, atëherë mjafton të aplikoni vetëm balsam ose buzëkuq ngjyrë nudo sepse gjëja e vetme që keni nevojë është të përdorni nuance të lehta e jot a teproni.

21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”

6. Bishtalec i flokëve shumë lart: mos e bëni bishtin e flokëve shumë lart të ngritur, aplikoni atë më poshtë pas koke që të fitoni një pamje më të sofistikuar.

21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”

7. Sy shumë të nxirë: ka shumë rëndësi që grimi “smokey eyes” të ketë një dimension të caktuar të lyerjes, jo vetëm të mbulojë tërë kapakun e syrit me zi.

21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”

8. Ekstensione shumë të gjata: ekstensionet nuk janë shumë në përdorim këtë vit, dhe frymvzimi vjen më shumë për flokë të shkurta dhe me volum, siç mund ta shihni Taylor Swift.

21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”

9. Vetulla të mprehta dhe shumë të theksuara: këto lloj vetulla duken si të ishin mbushur me ngjyrë nga të gjitha anët, dhe duke anuar në forma gjeometrike. Vetullat duhet të formësohen në mënyrë të rregullt, të ngjyrosen butësisht dhe të ngjajnë sa më natyrale.

21 trendet e bukurisë të cilat duhet të ‘vdesin”

10. Flokët ngjyrë lavande (vjollcë): kjo ngjyrë ka qenë si tendencë më herët, por në vitin 2015 bëhet fjalë më shumë për nuance të errëta dhe natyrale të flokëve.