3 truke të cilat do t’ju mbajnë në krevat

Meshkujt dëshirojnë gra me vetë-besim, origjinale dhe të guximshme, kurse më shumë duan ku të gjitha ato virtyte i zbatojnë në shtrat. Shpejtë mësoni 3 truket të cila juve këtë fundjavë to t’ju mbajë nën çarçafë.

Mënyra më e shpejtë për ta çarmatosur partnerin është gjuha, në këtë rast nuk mendojmë për një bisedë në të cilën do t’ia numëroni të gjitha të metrat e tij të cilat thjesht nuk mund t’i duroni, gjuhën përdorni në heshtje të plotë!

Filloni me puthje të ngadalshme dhe të buta, me gjuhën prekjani fytyrën dhe bëni atë derisa ta ngacmohet.

Çdo herë ku të përfundoni me puthjen shkurt me butësi kafshoni në buzën e poshtme.

Puthjet e lëngshme dhe emocionuese përsëritni derisa frymëmarrja e partnerit nuk përshpejtohet dhe derisa ta zgjoni ereksionin të tij. Me mendjen e tij do të endet vetëm një gjë – ku dëshiron t’i ndjejë buzët e tua!/yllipress/