7 të vërteta të rëndësishme për meshkujt

1. Erekcioni i mëngjesit nuk është i lidhur me ju

Sa më shumë që gratë kanë menduar sesi burrat të kenë erekcion që ndjehen të nxehtë, trup seksi pranë tij, erekcioni i mëngjesit është vetëm një pasojë e ëndërruar.

Gjatë ciklit REM, aktiviteti neurologjike dhe lirimin e testosteroneve prodhojnë erekcion. Mesatarisht, meshkujt përjetojnë tre deri në pesë herë erekcion gjatë një gjumi normal, dhe ne e shohim vetëm atë të mëngjesit.

2. Nganjëherë duan të jenë edhe vetë

Edhe pse shumica e grave janë të vetëdijshme për këtë, por kjo nuk duhet të përsëritet. Burrat nuk janë gjithmonë për shoqërim, për të pirë kafe në një kafene, ndërsa edhe më pak për shëtitje dhe për blerje në qendra tregtare.

Ata dëshirojnë të kenë momente për veten, ngrohtësinë e shtëpisë së vet, të kënaqen një film të mirë apo libër. Në situata të këtilla nuk kane nevojë për grua.

3. Gra tërheqëse dhe të fuqishme

Mashkullit modern më shumë nuk i mjafton gjysma e butë të cilën ai kujdeset dhe është gjithmonë me të.

Në të vërtetë, ata duan grua të sigurt në vetvete dhe të pavarur e cila di çfarë dëshiron dhe nëse ka nevojë të luftojnë për burrin e saj.

4. Duan makina të shpejta

Siç gratë ëndërrojnë për këpucë dhe çanta me nënshkrim, kështu që edhe burrat kanë ëndrrat e tyre për ato askush nuk mund t’ua marrë.

Drita e makinave të shtrenjta Bright tërheq vëmendjen e tij dhe të zënë mendimet e tij. Admiroj ata dhe fantasize rreth tyre, edhe pse ata e dinë se ata janë të paarritshëm.

5. Xhelozia nuk është nxitëse

Edhe pse ata kënaqet kur një grua është e gatshme të bëjë gjithçka për të, xhelozia si gratë dhe burrat nuk është një gjë pozitive.

Për shumicën e njerëzve, xhelozia ekstreme është shenjë e sigurt se para jush keni një jetë plotë me justifikime, mbikëqyrjes, dyshimit, dhe skena të tjera jo-aq-romantike. Xhelozia nuk është pjesë e paralojës.

6. Edhe ata duan këshilla dashurie

Edhe pse duket se kur është fjala për dashuri, gjithmonë kanë kontroll maksimal, dhe meshkujt janë shpesh në situata kur ata kanë nevojë për këshilla të sinqertë dashuria.

Qoftë te jetë një mik ose çdo anëtar i familjes çdokujt ndonjëherë i nevojitet disa udhëzime apo komente jetësore qëllimmire.

7. Stresin nga puna e sjellin në shtëpi

Nëse jeni gjetur në një situatë që mashkulli i jetës tuaj ka ardhur nga puna nervoz dhe i padisponuar për humor apo seks, lëreni të shfryhet dhe ta hedhë stresin e mbledhur.

Ndryshe nga femrat, kur ajo ballafaqohet me një problem e ndan me mikeshën e vet apo qan, meshkujt vështirë e ballafaqojnë presion dhe e mbajnë thellë në vete.