Aksesor per nuse

Aksesor per nuseCanta bouquet duhet te jete e vogel, tendenca per 2010, eshte nje cante e vogel ne stilin retro.

Nuk mungojne format origjinale, si baule etj. Nese nuk deshironi nje cante te gjithen me lule mund te shikoni si opsion per nje model me kristale apo me gura, perla dhe temina.

Natyrisht qe per te qene trendy, po pa hequr dore nga aksesori klasik per nuset, duhet te zgjidhni nje cante bouquet me lule.