Aksesore, pranvere/vere 2011

Aksesoret jane “must” te cdo garderobe.

Edhe pse ndonjehere tentojme te nenvleresojme rendesine e tyre, aksesoret jane element esencial, te cilet nese zgjedhen me kujdes, mund te fshehin disa defekte dhe te transformojne nje fustan te thjeshte ne nje fustan te mrekullueshem./ikub/