Aksesorët e fundit për nusen

Aksesorët e fundit për nusenNë ditët e sotme, nuk mjafton vetëm fustani i bardhë, buqeta me lule dhe kurora në kokë.Në ditën e dasmës, nuses i duhet shkopi për “selfie” dhe një palë dëgjuese, transmeton Telegrafi.

Por, nuk bën që t’i shfrytëzoni pajisjet e vjetra, që mbase edhe janë të gërvishtura.

Në koleksionin vjeshtë/dimër 2016, të Reem Acra janë prezantuar disa aksesor të reja për nuse.

Aksesorët e fundit për nusenShkopi për “selfie” i mbuluar me pëlhurë të bardhë dhe lule plastike dhe një palë dëgjuese të mbuluara me gurë, kanë qenë risitë e sfilitës. /Telegrafi/