Aksesoret per manikyre dhe pedikyr

Aksesoret per manikyre dhe pedikyrPer te bere nje manikyre perfekt, jane te nevojshme disa aksesore, qe na lejojne te modelojme dhe te kujdesemi per thonjte tane sipas deshires.

Fillimisht jane te nevojshme acetoni dhe pambuku, per te eleminuar manikyrin e me parshem, me pas nevojiten nje ” pinc” qe duhet per te prere lekurat , nje lime, eshte e domosdoshme per te modeluar thonjte, per ti dhene atyre formen qe ju pelqen, ajo mund te jete prej kartoni, prej celiku, ose prej xhami, gersheret, duhet te jene shume te vogla ne krahasim me ato tradicionalet, por shume te nevojshme per te prere thonjte e thyer, nje baze manikyri perforcues, per ta aplikuar perpara manikyrit qe preferoni.