Aloe vera dhe mjalte

Lengu i bimes Aloe Vera eshte mjaft i mire per te gjithe ata qe jane te semure nga leuçemia. Aloe Vera ka dhene efekt te mire ne infeksionin ne gjak.

Per pergatitjen e kures nevojiten 900 gr leng nga kjo bime dhe 100 gr mjalte. Masa e perftuar duhet te pihet 3 here ne dite nga 100 grame per çdo vakt.

Mjekimi me kete kure duhet te zgjase 2 deri ne 3 muaj.  Edhe Aloe Vera ne forme xheli sherben per kurimin e semundjes. Xheli perzihet me 300 grame vodka. Lihen ne qetesi per 5 ore dhe dhe pihet 3 here ne dite nga 50 miligrame para buke.

Kura vazhdon per 2 muaj me radhe deri ne permiresim te dukshem te shendetit. Nje tjeter kure eshte edhe perzierja e veres me Lule Basani. Kjo kure ka dhene rezultate te mira, por paralel me kete duhet te merrni bri kau, qe duhen djegur deri sa te mbetet hiri./ikub/

Komento