Author: SekreteBukurie

Çfarë është kupa menstruale?

Kupat menstruale janë produkte që përdoren nga femrat për higjienën e tyre personle. Janë të ndertuara nga silikoni cilësor mjekësor, kanë formë zileje dhe janë mjaftë fleksibil (që mund të …

Vaji i mentes pas depilimit

Kurat bimore, çdo ditë e më shumë po konsiderohen si mjekësia e së ardhmes. Këtë e pohojnë vetë mjekëve dhe shkencëtarë e mjekësisë moderne. Një prej këtyre kurave janë edhe trajtimet me …

Si t’i kombinosh veshjet me vija

Kanë filluar të jenë trend për vitin e kaluar, por ky sezon është edhe më i pritur për veshjet me vija. Shpeshherë duken sikur të kufizojnë në veshje, por nëse do t’i shihni të famshmit sa …