Avokado për flokët

Avokado është i njohur me përbërësit që zbusin lëkurën. Por, ai është po aq ideal edhe për trajtimin e flokëve të dëmtuara nga lyerja e shpeshtë.

Pjesë të avokados përzieni me vaj të ullirit.

Lani flokët si zakonisht, dhe pastaj në to vendosni këtë masë të avokados dhe krihni që ajo të shpërndahet në tërë hapësirën.

Komento