Bëni shampo në shtëpi që do të përshpejtojnë rritjen e flokëve

Bëni shampo në shtëpi që do të përshpejtojnë rritjen e flokëveNë vend që të bleni kimikate të shtrenjta që ju premtojnë rritje të shpejtë dhe të forcuar të flokëve, ne ofrojmë një recetë të lirë dhe efikase.

750ml shampo të thjeshtë prej hithri
30ml vaj nga hithri
1 shishe AD pika ujit të bazuar
100ml Pantenol
50ml vaj ricini

Përzieni të gjithë pikat në shampon dhe shkundi mirë derisa masa të bëhet e njejtë.

Përdorni shampo në çdo larje dhe vini re se pas disa javësh do të bëhen më të butë dhe të shëndetshme, dhe se fibrat nuk do të ndahen dhe do të jenë më të gjatë.