Blue Niagara, trendi i ri për dasma

Dasmat bëhen blu, dhe ngjyra Pantone është trendi i momentit që ka fituar nuset e sotme, dhe quhet Niagara, një tonalitet që do të jetë dhe sfondi i shumë festave.

Faqet e specializuara në trendin e dasmave e quajnë këtë tonalitet të blusë, pothuajse pastel, mjaft të domosdoshme.

Që nga fustani i nuses, tek ato të shoqërueseve, që tek dekorimet e luleve madje edhe torta e dasmës. Në Instagram ka mjaft foto nga faqet e internetit që mund t’ju japin një ide të veçantë për ditën e më të rëndësishme.