Bluzat e shkurtra ne trend kete sezon

Bluzat e shkurtra ne trend kete sezonSiç mund ta dëshmojnë edhe shumë nga të famshmit, ka një tendencë të re këtë vit me bluzat e shkurtra, shumë të shkurtra.

Këdo e bëjnë të ndihet më i lirë, aq më tepër gjatë stinës së nxehtë, kur një këmishë e shkurtër mund të mbulojë vetëm gjoksin dhe mjafton.

Propozimet e para kanë ardhur nga qilimi i kuq, por shumë shpejt u përqafuan nga të gjithë.

Nëse bëhet fjalë për motrat Vjollca, ato e kanë bërë stil në tyren, por edhe personazhe të tjerë, të cilët ndihen thjeshtë seksi duke kombinuar një këmishë të shkurtër me çdo gjë tjetër të mundshme që mund t’u dalë përpara.

Bluzat e shkurtra ne trend kete sezon

Kjo është arsyeja pse shumë nga yjet e kanë bërë pjesë të stilit. Shikoni disa kombinime si yjet.

Bluzat e shkurtra ne trend kete sezon

 

Bluzat e shkurtra ne trend kete sezon