Bukuria martesore

dasma perfekteKuptohet, se orari juaj paramartesor për bukurinë mund të jetë një version super për rutinën tuaj të zakonshme. Është dita juaj dhe ka kamera në çdo hap, kështu që sigurisht ju dëshironi të kërkoni absolutisht më të mirën tuaj. Zonja, filloni projektin tuaj, regjimi i bukurisë para dasmës është gati të fillojë. Ne kemi zgjedhur për ju një program të balancuar për mirëqënien e përgjithshme dhe me këshilla nga ekspertë që ju mund të shpëtoni për të përfunduar drejt një bukurie dhe stili të veçantë.

Varet se sa shumë ose pak ju doni të bëni për të trajtuar flokët dhe make up-i nëpër qëndrat estetike – kozmetike. Zakonisht prenotimet për trajtimet fillojnë nga miqtë për të marrë sa më shumë informata se cila do të jetë zgjedhja më e mirë.

dasma perfekte.jpg112 muaj pra duhet të konsultoheni me një specialist kozmetike përpara ditës së dasmës.

Mënyra e të ushqyerit ka një rëndësi të madhe, ju duhet të filloni një ushqim të shëndetshëm dhe të programuar për ta ushtruar sa më shumë trupin që të vijë në formën e duhur për ditën e madhe.

Këshillë tjetër e rëndësishme është të mos harroni të zbardhni dhëmbët tuaj, është shumë me rëndësi që gjatë asaj dite të jeni rrëzëllitëse me buzëqeshjen tuaj. Duhet gjithashtu të mendoni për ngjyrën perfekte të flokëve tuaj, të aplikoni ndonjë trajtim për fytyrën dhe për lëkuren tuaj. Manikyri dhe pedikyri duhet të aplikohen vetëm dy ditë para ditës së madhe, ngjyra e smaltit duhet të jetë e freskët.

E rëndësishme është që ju të buzëqeshni ditën e dasmës suaj, dhe të ndjeheni të motivuara se çdo gjë do të shkojë për mrekulli.