Buzekuqet neon

Buzekuqet neon jane trendy i buzeve per pranveren 2011.

Kemi pare modele te perdorin kete lloj buzekuqi ne shume pasarela te rendesishme gjate Fashion Weeks, dhe tashme ka ardhur momenti qe dhe ne te eksperimentojme.

Buzekuqet neon, ashtu si dhe ato dark, nuk jane ngjyra te lehta per tu mbajtur, terheqin vemendjen dhe nevojiten buze te kuruara, nje aplikim preciz eshte gjysma e punes. Sot do te shohim sesi te zgjedhim tonalitet neon me te pershtatshme sipas tipit te lekures dhe rregullat per te ndjekur qe ta aplikojme sa me mire.

Kur shohim nje modele me nje buzekuqe neon, ajo na duket shume e mrekullueshme dhe deshira per te aplikuar kete trend eshte shume e madhe, por kur e realizojme trukun mbi veten jo gjithmone rrezultati eshte i kenaqshem. Per te evituar deluzione te tilla gjeja e pare eshte te zgjidhni me kujdes tonalitetin e buzekuqit neon qe doni te provoni.

Per vajzat me ngjyre lekure te celur jane perfekt ato ngjyra neon qe tentojne nga e kuqja e ftohte, ndersa per vajzat te cilat kane nje ngjyre lekure mediterrane indikohen ngjyrat neon te cilat anojne tek portokallja dhe koral. Pasi te keni gjetur ngjyren e duhur eshte e rendesishme te aplikoni me kujdes produktin, edhe ne kete rast eshte mire qe te vizatoni buzet me nje lasp dhe me pas te procedoni me aplikimin klasik me penel.