Çaji jeshil për lekurë të shëndritshme

 Çaji jeshil për lekurë të shëndritshmeCaji jeshil eshte nje substance shume e cmuar, eshte nje pije me origjine orientale qe tashme edhe tek ne eshte bere protagoniste gjate kohes qe dalim per tu shplodhur.

Te mirat e tij jane tashme te ditura, antioksidues, parandalon kancerin dhe shume te tjera. Caji jeshil eshte nje aleat i bukurise, rinise dhe shendetit, permban shume substanca si vitamina, minerale dhe antioksidues, qe ndihmojne per te luftuar radikalet e lira, dhe na ben te mbetemi te rinj, te bukur dhe ne forme te mire.

Caji jeshil eshte shume i nevojshem edhe per te luftuar dhe parandaluar tumoret ne gjak, por te mirat e tij vijne edhe ne fushen e bukurise, ai perdoret per shume kozmetike te ndryshem, si tonik per fytyren, te cilen mund ta gjeni ne parfumari ose ne erbosteri, apo mund te gjeni edhe sapun natyral per fytyren.