Çantat e vogla në trend

Çantat e vogla sërish janë kthyer në modë si aksesorët më të rëndësishëm që plotësojnë veshjen e një femre.

Çantat e tilla janë të përshtatshme dhe e përdorshme, si ditën, ashtu edhe natën.

Në këtë fotogaleri janë disa prej tyre që kanë preferuar çantat e vogla në vend të atyre të mëdha dhe jo vetëm për mbrëmje, por edhe gjatë një shëtitje gjatë ditës nëpër qytet.