Çantat e vogla në trendi këtë sezon

Çantat e vogla në trendi këtë sezonKombinimet që do t’ju detyrojnë ta blini një të tillë, nëse nuk e keni akoma…Çantat janë një ndër dobësitë e femrave dhe asnjëherë nuk janë të mjaftueshme në dollap, shkruan revista class.

Duke qenë se gjatë ditës mbajmë me vete sende të ndryshme si grimi, syzet, antidjersën, bllok shënimesh etj është e nevojshme që çanta të jetë e një madhësie mesatare për ti mbajtur ato.

Por fotot e mësipërme do t’ju bindin të lini nevojën mënjanë e të blini një çantë të vogël, edhe pse ajo mund të mos mbajë shumë sende brenda.

Çantat e vogla në trendi këtë sezon

Nuk e besoni? Shihni këto kombinime.

Çantat e vogla në trendi këtë sezon

 

Çantat e vogla në trendi këtë sezon