Çarjet e lëkurës

Zakonisht çarjet e lëkurës vijnë nga ndryshimet në peshë dhe si rrjedhojë lëkura humbet elasticitetin dhe çahet.

Për këtë problem duhet të përdoren kremrat rasodant dhe hidratant me aloe vera dhe qumësht blete të pasuruara me probiotikë, të cilat jo vetëm ushqejnë lëkurën, por dhe trajtojnë deri në thellësi problemet më të komplikuara në sajë të vetive kurative të bimëve medicinale që përmbajnë.