Dita e Dasmes

A e dini pse nuset mbulojnë fytyrën?

Simbolika e traditës për ta mbuluar fytyrën në ditën e martesës Kemi parë se edhe tek ne është bërë zakon që nusja në ditën e martesës ta mbulojë fytyrën me një shami të kuqe apo më një …

Ja çfarë ndryshon pas martesës

Çiftet e martuara i janë kthyer rrjetit social Reddit për të zbuluar se sa shumë ndryshojnë marrëdhëniet pas martesës. Rrjeti social pyeti: “Njerëz të martuar, çfarë ka ndryshuar në …

Bizhutë e dasmës

Nëse e keni zgjedhur fustanin e nusërisë, është koha të mendosh për aksesorët; cilat buzhu do t’i shkonin modelit të fustanit, flokëve dhe tipit tuaj. E dimë që bizhutë me diamante, perla …

Një nuse e bukur shtatzënë

Të jeni një nuse e bukur edhe pse shtatzënë, asnjëherë nuk është turp. Stilistet në të gjithë botën janë kurorëzuar me materiale dhe modele për të krijuar alternativa të ndryshme për nuset …