Dita e Dasmes

Martesa na tërheq dhe na frikëson

Tërheqja seksuale, pjesë e rëndësishme e dëshirës për intimitetShpesh herë të rinjtë edhe pse tërhiqen nga ideja e martesës i bëjnë vetes pyetjen “përse t’i futem kësaj rruge? Edhe pse …

Vello nusesh

Eshte nje mode e cila eshte rikthyer perseri. Vello eshte perdorur shume ne vitet e kaluara dhe tashme eshte kthyer si nje tendenc e fort dhe e bukur. Eshte shik, praktike, i shkon cdo lloj …

Aksesor per nuse

Canta bouquet duhet te jete e vogel, tendenca per 2010, eshte nje cante e vogel ne stilin retro. Nuk mungojne format origjinale, si baule etj. Nese nuk deshironi nje cante te gjithen me …

Torta e ceremonis

Nje design i vecante, i tortes se dasmes nje bashkim ngjyrash dhe dekoresh qe e bejne te lexueshme firmen e artistit dhe nje stil unik. Cake Couture ben pikerisht kete, transformon tortat e …

Lule shumë ngjyrëshe për nuse

E dime qe trendafilet e bardhe jane lulet e buqetes per nuse me te perdorura, por se fundi Flower Design kane krijuar me te vertet vepra arti, kompozime lulesh qe do te ishte nje mekat mos …