Këshilla për flokë

Për flokë të fortë

Flokët e tua dhe të tij duken sikur kanë humbur tonin? Provoni me pak ëmbëlsi dhe ndonjë këshillë të eksperimentoni gjithmonë së bashku me të. Nëse flokët e tua jonë të thata dhe opake, posi …

Si te heqim zbokthi

Zbokthi është një defekt, të cilin askush nuk është i gatshëm ta përballoj. Ndonjëherë produktet specifike që ju mund të provoni qëllojnë të jenë shumë agresivë për flokët tuaj, veçanërisht …

Ndryshoni pamjen tuaj

Nëse dëshironi ndryshim të shpejtë të pamjes tuaj këtë mund ta arrini duke ndërruar ngjyrën e flokut tuaj. Ngjyrosja e flokëve sjell deri te ndryshimi më i shpejtë i pamjes suaj. Mirëpo, …

Floke me yndyre

Floket me yndyre kane nje shkelqim jo estetik, porblemi shkaktohet nga prodhimi i tepert i yndyres dhe e ben flokun e paster te jete per pak kohe. Ky problem mund te vij si pasoj gjenetike …