Këshilla për fytyrë

Maska që rigjeneron lëkurën

Ju tashmë i dini përfitimet shëndetësore të vezës dhe mjaltit mirëpo, këta dy përbërës organik janë gjerësisht të përdorshëm edhe në kozmetikë. Sot do të ju paraqesim një maskë për …