Këshilla për lëkurë

Rrezitja sjell shumë rreziqe

Rrezet IR-A janë më të rrezikshme Rrezet infra të kuqe, të cilat i emiton dielli janë më të rrezikshme për lëkurën se sa rrezet UVA dhe UVB. Përveç që depërtojnë thellë në lëkurë, ato po …