Këshilla për lëkurë

Kremi për duar

Kur blini krem për duar duhet ta zgjidhni kremin e cila ka veti kundër plakjes se lëkurës, pasi qe fytyra nuk është vend i vetëm i cili e tregon moshën tuaj. Edhe lëkura e duarve rrudhet …

Urtikaria

Është manifestim lëkurorë i njohur për “gunga”(ngritje mbi lëkurë) të kuqe që kruhen ndërsa shfaqet te njerëzit e të gjitha moshave pa dallim race apo gjinie. Shkaktarët më të shpeshtë janë …

Depilimi me brisk

Depilimi me brisk eshte nje opsion shume praktik, por eshte e rendesishme te ndiqet ne nje menyre korrekte. Perdorimi: lamat e tij rreshqasin ne lekuren e njome dhe heqin qimet ne …

Trajtimi me melatonin

Kjo substance permban melatoninen, i quajtur ndryshe edhe si hormoni i rinise, pergjegjes i gjumit dhe i vet riparimit te indeve. Ne natyre ekziston nje substance e ngjashme por e prodhuar …

Aromaterapia

Aromaterapia është formë e mbajtjes së mirë fizike dhe psikike, zbut dhembjet, jep bukuri, etj.Aromaterapia i jep njeriut mundësi që në mënyrë të natyrshme të shfrytëzojë ekstraktet e …