Këshilla

Trajtimi me melatonin

Kjo substance permban melatoninen, i quajtur ndryshe edhe si hormoni i rinise, pergjegjes i gjumit dhe i vet riparimit te indeve. Ne natyre ekziston nje substance e ngjashme por e prodhuar …

Ndryshoni pamjen tuaj

Nëse dëshironi ndryshim të shpejtë të pamjes tuaj këtë mund ta arrini duke ndërruar ngjyrën e flokut tuaj. Ngjyrosja e flokëve sjell deri te ndryshimi më i shpejtë i pamjes suaj. Mirëpo, …

40 këshilla për të shkëlqyer

Si gjithnjë bëheni gati për të dalë dhe papritmas në hundë, mu në mes të saj paraqitet një shenjë në mes, ose ju prishet modeli i flokëve. 1. Lëkura problematike. Lëkurë e ngrehur, lehtë …

Aromaterapia

Aromaterapia është formë e mbajtjes së mirë fizike dhe psikike, zbut dhembjet, jep bukuri, etj.Aromaterapia i jep njeriut mundësi që në mënyrë të natyrshme të shfrytëzojë ekstraktet e …

Si të kemi dhëmbë të bardhe?

Smalti eshte nje shtrese minerale i cili vesh dentinen dhe mbron dhembet. Gjithesesi, zmalti prishet me lehtesi, mbi te gjitha nga furca e dhembeve kur perdoret ne menyre agresive, apo kur …

Joshja e nishaneve

Ishte arma e fort joshese e Marilyn Monroe, Cindi Crawford e benin te vecante… Nese dalin ne pah ne menyren me te mire, nishanet mund te behen me te vertet joshes. Cfare eshte nje …