Këshilla

Errësimi i lëkurës në pjesën e brendshme të kofshëve është një problem shqetësues për shumë femra. Si meshkujt ashtu dhe femrat mund të vuajnë nga ky problem por për fat të mirë mund të …

Tatuazhet shkaktojnë kancer

Tatuazhet rrezikojnë jetën tuaj nga sëmundja e kancerit! Kështu rezulton një studim i ri, në të cilin thuhet se kimikatet në bojë tatuazhi udhëtojnë në gjak dhe grumbullohen në nyjet …