Këshilla

Uji me limon freskon tenin

Edhe pse yjet nga Hollivudi shpeshherë fshehin fshehtësitë e dukjes së tyre të përsosur, aktorja e bukur Scarlett Johansson ka zbuluar disa fshehtësi që mund të ju vijnë në shërbim shumë …

Këshilla për qerpikë mbresëlënës

Shumë femra në botë janë të bekuara me qerpikë të gjatë dhe mbresëlënës, megjithatë një numër i madh i tyre nuk janë bekuar në mënyrë të tillë, për këtë arsye kompanitë që merren me …