Këshilla

Maska për fytyrë me gjalpë

Mund të ju duket e çuditshme mirëpo maska me gjalpë bënë mrekulli për fytyrën dhe për më tepër, ajo është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, transmeton Indeksonline. Vendosni …

Bëhuni më të bukur me kos

Kosi është shumë i pasur me proteina, kalcium dhe kalium, si dhe përmban disa vitamina e minerale, që do të thotë se është mjaft i shëndetshëm për të gjithë trupin. Si një produkt për …