Këshilla

Botoks natyral

Maska për fytyrë mënjanon gjurmët e lidhjes dhe rrudhat e imëta, lëkura bëhet më e shtrënguar, më elastike dhe më e lëmuar. E hidraton lëkurën dhe në përgjithësi vepron pothuajse sikur …