Modele për flokë

Flokë të shkurta në mode

Ekzistojnë shumë tipa të ndryshëm të stilit të flokëve të shkurta për të gjitha llojet e flokëve. Vera janë koha e duhur për të gjetur një stil të ri të flokëve! Shpresojmë që ndonjëri nga …

Modele veror për flokë

Bishtaleci i ngritur, apo flokët e gjysmë-lidhura janë trendi absolut në botën e të famshmëve, ndërsa në modë me vite të tëra mban pozitën edhe mbledhja e flokut në mënyrë praktike. Flokët …

Tendencat e flokëve për 2010

Tendencat e flokëve për sezonin e verës 2010, flokë natyrale dhe onde të lehta ose edhe mbledhja e flokëve me modelime të ndryshme. Këshilla profesionale për një paraqitje sa më …

Si ti drejtoni flokët

Dimri dhe ngrohja nga të ftohtit mund të shkatërroi rëndë edhe flokun tuaj. Shkencëtaret e Institutit Queensland për Mjekësi Hulumtuese në Australi kanë numëruar idetë e tyre dhe kanë …

Në trend flokët e ngritur

Në disa revy të modës për sezonin e ardhshëm vjeshtë/dimër, disa stilistë flokësh kanë pasur shumë punë, duke krijuar njërin nga trendët më të mëdhenj të sezonit, nëse flasim për flokët. …