Produkte kozmetike

Ja parfumët e pranverës

Nëse doni të ndërroni erën tuaj dhe jeni në dilemë se çfarë parfumi të bleni, më poshtë do t’ishihni disa sygjerime të bëra nga kompanitë botërore të parfumeve. Dizajnerët e ndryshëm të …

Parfum, ujë tualeti apo ujë kolonje?

A ka diçka më femërore dhe më seksuale sesa aroma, e cila qëndron pezull mbi ju edhe kur largoheni lini erë të këndshme pas vetes? Shumica e damave dëshiron që aroma të zgjasë sa më shumë, …

Përgatiteni vet parfumin tuaj!

Parfumi përfaqëson individualitetin, për atë edhe femrat i kushtojnë rëndësi dhe vëmendje të madhe zgjedhjes së parfumit. Nëse ju nuk mund të gjeni një parfum të përshtatshëm që përputhet …