Manikyr & Pedikyr

Thonjte qe krijojne vijezime

Nje nder problemet qe hasim tek thonjte jane vijat qe ato krijojne. Thonjte mund te krijojne vijezime horizontale, dhe kjo mund te vij si pasoje e ndonje problemi me shendetin ose kur …

Mesoni si te beni Nailart

Nailart: Candy-Colored Confections … Mesoni si te beni kete model hap pas hap. 1- Lyeni thonjte me manikyre ngjyre trendafili. 2- Mbuloni pjesen siper te thoit me nje manikyre me …