Manikyr & Pedikyr

Manikyri hit për këtë pranverë

Ky trend është shumë i thjeshtë të kopjohet dhe njësoj do ta duan të gjitha femrat. Ekspertët e njohur të kozmetikës sugjerojnë që vetëm një pikë e vogël ngjyre të jetë yll i manikyrit tuaj, …