Manikyr & Pedikyr

Këshilla për thonj të bukur

Me këto këshilla të dobishme manikyri juaj do të zgjasë më shumë, ndërsa thonjtë do të duken shumë bukur 1. Zhyteni një shkop për pastrim të veshëve në uthull të alkoolit dhe me të …

Ide për art thonjsh

Tani që vera është duke ardhur ju keni mundësi të eksperimentoni me ngjyra të ndryshme në thonjtë tuaj. Këto anë disa ide të reja dhe të bukura që mund t’ju inspirojnë:

Ja si të rrisni thonjtë tuaj

Thonjtë e gjatë duken bukur, mirëpo është e vështirë t’i rrisni thonjtë tuaj natyral. Shumë femra zgjedhin të bëjnë zgjatje artificiale të cilat dëmtojnë thonjtë dhe shkaktojnë dhimbje. Këto …