Psikologji

Tipi estrogjen i femrës

Femrat e tipit estrogjen janë shumë femërore, kanë bel të hollë, zakonisht gjinj të mëdhenj, vithe të rrumbullakëta dhe kofshë të plota. Deri në moshën e shtyrë i zbukuron floku i shpeshtë …