Çfarë në të vërtetë duan meshkujt pas seksit?

Shumë gra e lodhin trurin me pyetjet çfarë duan partnerët e tyre dhe për çfarë mendojnë pas seksit. Vetë kanë pranuar se dëshirat e tyre të kundërta me ato të seksit femrave!

Edhe ata janë, pikërisht si ju më shumë duan të përkëdhelen…

Ndërsa në momente pas seksit në të cilën josheni me partnerin tuaj në vete lodhni trurin se cili do të jetë hapi juaj i ardhshëm dhe nëse subjekti i dëshirës tuaj do të përputhet me të, është e mirë të liroheni sepse edhe ata duan të njëjtë gjë si – të përkëdhelen.