Çfarë tregon fytyra për seksualitetin

Momenti më pasional në çdo lidhje është njohja.

Nëse shkoni në një takim të parë dhe nuk njiheni mirë, studiojini me kujdes karakteristikat e fytyrës së saj apo të tij, do të zbuloni shumë gjëra që më vonë do t’i vërtetoni edhe në shtrat.

Buzë

Ata që kanë buzën e sipërme të theksuar kanë instinkt të fortë seksual. Ata që kanë buzën e poshtme të plotë dhe të trashë duan përjetime të mëdha seksuale. Buzët e zbehta “anemike”, tregojnë një të dashur frigid. Pikërisht për këtë është zbuluar buzëkuqi dhe prej një kohe të gjatë është i pranishëm në çantën e çdo gruaje.

Sytë

Burrat dhe gratë me ngjyrë të gjelbër dhe blu të theksuar të syve janë jashtëzakonisht kreativë në shtrat dhe kanë dëshirë seksuale të fortë. Sytë më tërheqës që duken sikur ju ftojnë në shtrat të mëndafshtë janë të ndritshëm dhe shumë tërheqëse (sy shumë të errët me një xixë të theksuar në të). Sytë që në fund kanë kapakë të ngritur nga sipër zbulojnë senzualitet. Shumë gra dëshirojnë ta arrijnë atë rezultat me makijazh.

Mjekra

Njerëzit që kanë pjesën e brendshme të plotë, lojërat seksuale janë në vend të parë. Më shumë nga të gjithë pikërisht ata kanë frikë se mos e humbin partnerin. Don Zhuani ka pasur mjekër të tillë dhe prandaj i ka ndryshuar gratë. Frika se do të prishet lidhja është ajo që ndikon në ndërrimin e partnerëve dhe kështu e anashkalojnë hyrjen në lidhje serioze.

Hunda

Hunda e vogël flet për apetit të vogël seksual. Hunda e madhe tregon të kundërtën. Ata që kanë hundë me majë të kthyer nga poshtë tregojnë senzibilitet, por njëkohësisht edhe egoizëm dhe padurim, me tendencë të shtypin libidonë e vet dhe të partnerit. Ata të cilët kanë majën e hundës të kthyer lart “humbin” në pasion me gjithë trupin dhe shpirtin e vet.

Veshët

Njerëzit me veshë të vegjël kanë pasion të fortë seksual, por para së gjithash dëshirojnë ta kënaqin partnerin e vet, nuk janë të lirë dhe nuk kënaqen gjithmonë. Ata që kanë veshë të mëdhenj janë senzualë nga natyra dhe të dashur shumë pasionalë./shqipmedia/