Çfarë tregon kapja e flokëve për ju?

Çfarë tregon kapja e flokëve për ju?Vajza, vëmendje! Ndoshta ju nuk e merrni parasysh këtë fakt, por mënyra se si e kapni bishtin në mëngjes tregon shumë për ju.

Ky stil flokësh është aleat i mëngjeseve të vona, megjithatë zbulon zakonet tona të mira dhe të këqija.

A) Lart = E përpiktë
Perfeksioniste, të përpikta, të sakta.

B) Poshtë dhe në njërën anë = Ëndërrimtare
Elegante, e dashur, dukesh një romantike e përjetshme.

C) Në mes = Pragmatike
Moderne, praktike dhe e thjeshtë.

D) Dy bishta = E hutuar
Jeni e rrëmujshme, rastësore.

E) Vetëm gjysmën = Kameleon
Shumë aktive, e padurueshme, e shqetësuar.

F) Bisht me balluken lartë = Krijuese
Eksperimentuese, të guximshme.

G) Një kapje e lehtë dhe lënia e lirshme e flokëve para = Rebele
Saktësia? Kjo është e panjohur për ju.

H) Flokë të mbledhura të gjitha lartë
– E ndjeshme.

Çfarë tregon kapja e flokëve për ju?