Cila eshte periudha me e mire per tu martuar?

Behet fjale per nje vendim jo shume te thjeshte, i cili duhet te marre parasysh shume planifikime te tjera.

Fillimisht, behet fjale per nevojat e ciftit, disponueshmeria e kryetarit te bashkise, siguria nese te gjithe te ftuarit mund te jene prezent, miqte me te ngushte dhe mbi te gjitha deshmitaret qe keni zgjedhur.

Ja gjeja qe duhet te beni para se beni projekte, cifti duhet te vleresoje opinionin e atyre qe ne ceremoni nuk mund te mungojne. Taktika me e mire eshte ajo qe te zgjidhni 2 apo 3 opsione se bashku me te ftuarit qe mendohet se jane te pazevendesueshem ne Bashki.

Por cila eshte periudha me e mire per tu martuar? Natyrisht kane rendesi te madhe deshira apo nevojat e ciftit, por periudha me e mire per tu martuar fillon ne muajin maj deri ne shtator, duke perjashtuar muajt me te nxehte. Ne kohet e fundit,  kane filluar te martohen edhe ne muajt e ftohte, por behet fjale per nje zgjedhje jo pa “rrezik”. Nje rendesi tjeter ka te vishesh elegante ne vere apo pranvere dhe tjeter kur vishesh ne vjeshte apo ne dimer.

Zgjedhja e dates: Zakonisht zgjidhet fundjava, per tu siguruar per prezencen e te gjitheve, por shpesh ndodh qe te organizojne ceremonine ne mes te javes, e enjtja eshte shume e pelqyer.