Çorapë najloni

Edhe pse shumica e femrave i shmangin, çorapet e duhura të najlonit mund të bëjnë mrekulli. Këtë trend e kanë ripopullarizuar Kate dhe Pippa Middleton.

Kjo është mënyrë e shkëlqyer për të mbuluar mangësitë në këmbët tuaja.

Zgjidhni ato të holla me pakëz shkëlqim, ndërsa që të mos dukeni si gjyshe, shmangni ngjyrat shumë të çelëta dhe shumë të mbyllëta, dhe zgjidhni nuancën e cila është një ose dy tone më e errët se ngjyra natyrore e lëkurës suaj. /Telegrafi/