Dekorime per thonjte

Rregulli per te krijuar nje manikyr qe mund te bie me shume ne sy me shume se manikyri ne fakt do jene xixat e aplikuara ne thonj.

Festat po afrohen dhe ja ku ju japim disa ide per thonjte :