Depilimi tek meshkujt

Depilimi tek meshkujtDepilimi tek meshkujt eshte bere mode ne vitet e fundit. Jane te shpeshte meshkujt qe depilohen. Por disa femra e urrejne mashkullin e depiluar. Por jemi ne nje shoqeri qe e ben bukurine piken e saj te forte.

Shume meshkuj perdorin dyllin per te patur nje lekure te lemuar dhe pa qime, por siç e dime me kalimin e kohes kjo gje behet zakon. Sa me shume te depilohemi aq me shume rritet dhe jemi te detyruar te nderhyjme per te patur lekuren e bute ndaj prekjes.

Shume nga meshkujt depilojne sqetullat per tu ndjere me te paster dhe te parfumosur! Ne fakt eshte e keshillueshme pasi mblidhen te gjithe bakteret dhe djersa.

Meshkuj kujdes pra! Nese vendosni te depiloni gjoksin apo pjesen e barkut kujtohuni ta beni shpesh, sidomos ne ndonje takim romantik. Nuk ka gje me te keqe se rritja, pasi mund te shkaktoj irritim dhe gerrvishje tek patnerja juaj.