Detajet sportive në veshjen pranverore

Shtesat sikur, rrjetat, shiritat dhe pëlhurat e qëndrueshme, i japin pamje sportive modës së lartë këtë pranverë.

Shkoni në shëtitje, në punë apo ndonjë rast tjetër, lirisht kombinoni ndonjë detaj sportiv, nëse doni që të keni një pamje moderne.

Edhepse veshjet sportive, dizajnerët nuk pëlqejnë në sfilatat e tyre, në këtë sezon situata është krejtësisht ndryshe. /Telegrafi/