Detoksikim me qumësht dhie

Kripa e detit e pastron lëkurën dhe nxit humbjen në peshë, derisa qumështi i dhisë e ushqen dhe e qetëson lëkurën e irrituar.

Në vaskën e mbushur me ujë të ngrohtë shtoni gjysmë kilogrami kripë deti, një litër qumësht dhie dhe disa pika vaji eterik të livandës, që do ta neutralizojë aromën e qumështit të dhisë dhe do t’ju relaksojë edhe më shumë.

Kjo banjë shpejton qarkullimin dhe nxit largimin e materieve të dëmshme nga organizmi.