Dieta me vezë

Dieta me vezëEkzistojnë disa lloje të versioneve të dietës me vezë të ziera. Për ta shmangur monotoninë, që është arsye e shpeshtë për dështim të dietave, mund të shtoni edhe disa ushqime.

Pos vezëve sugjerohen edhe mish pule, gjeldeti, perime me pak karbohidrate, çaj të bimëve, pa sheqer, si dhe ujë. Për tre muaj, nëse i përmbaheni këtij regjimi, mund të humbni deri në 30 kilogramë.

Shembull i planit të dietës:

Kafjalli:

-2 vezë të ziera dhe 1/2 grejpfrut

Dreka:

-Mish pule të pjekur, pa lëkurë dhe sallatë të gjelbër

Darka:

-Omëletë nga 2 vezë me spinaq dhe domate.